Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Internet - Animatie Gifs
Animatiegifjes
Animatiegifjes - plaatjes voor hyves. maak van je site een succes, en vind veel afbeeldingen!
http://www.animatiegifjes.nl

Bewegende Plaatjes
Bewegende Plaatjes
http://www.home.zonnet.nl/animatieplaatjes

Creepje
Creepje
http://www.creepje.nl

Funnygames
Funnygames.nl - online spelletjes voor jong en oud!. op funnygames.nl kun je de leukste gratis online spelletjes spele. speel bubble trouble, bomberman en bubbels!
http://www.funnygames.nl

Plaatjes.zoekhulp.nl
Plaatjes zoekhulp.nl - helpt zoeken op 13 plaatjes sites. plaatjes.zoekhulp.nl zoekt op vinden.nl, google.com, funplaatjes.com, clipartsalbum.nl, ditto.com, clipartguide.com, iclipart.com, ixquick.com, altavista.com, zoeken.nl, clipart.com, webshots.com en alltheweb.com
http://plaatjes.zoekhulp.nl

Plaatjesmagazijn
Hier staan feestdagenplaatjes naar animatieplaatjes
http://www.plaatjesmagazijn.nl

Surft
Gratis animaties( gifplaatjes bewegende plaatjes). gratis animaties( gifplaatjes bewegende plaatjes),valentijn pasen vis vogel aap disney bloemen sport muziek kerstmis tandarts docter vuurwerk vlaggen arend horror halloween dieren kantoor school carnaval sinterklaas . en veel meer.,hvw.surft.nl,http://animaties222.web1000.com
http://www.hvw.surft.nl

Gerelateerd
 • Valse kettingmail circuleert na tien jaar nog op internet
  Een kettingmail die steun vraagt voor een zogenaamde vader met een doodziek kind, circuleert na bijna tien jaar nog altijd op het internet. Dat zieke kind ...
 • Zwarte Tulp online: de eerste Nederlandse serie speciaal v..
  Videoland heeft maandag het volledige eerste seizoen van Zwarte Tulp online gezet. Een serie speciaal voor internet - dat is een primeur in Nederland!
 • Kaartspel met exploderende katten populairste Kickstarter-..
  Exploding Kittens, een kaartspel over katten en explosies, heeft geld van ruim 120.000 mensen ontvangen en is daarmee het populairste Kickstarter-project ooit.
 • Samsung presenteert nieuwe Artik-SoC's voor Internet-of-Th..
  Samsung heeft een nieuwe serie SoC's (System on Chip) aangekondigd die speciaal ontwikkeld zijn voor Internet-of-Things-toepassingen. Samsung wil de markt gaan veroveren met drie verschillende modellen die oplopen qua prestaties. Dat Samsung op termijn een grote speler wil worden in de markt voor...
 • Onderzoekers waarschuwen voor slechts beveiliging Internet..
  Internet of Things-apparatuur is zeer slecht beveiligd. Fabrikanten besteden onvoldoende aandacht aan beveiliging, terwijl dit in de ontwerpfase al centraal zou moeten staan.
 • Uber beschuldigd van diefstal bedrijfsgeheimen
  Taxi-app Uber wordt ervan beschuldigd bedrijfsgeheimen te hebben gestolen. Ondernemer Kevin Halpern zegt dat hij de technologie achter de app heeft ontwikkeld.
 • China schermt internet bijna totaal af
 • Bredanaar komt gestolen fietsen tegen op internet, verdach..
  BREDA - Misschien is het wel het stomste wat je als fietsendief kan doen. Op 27 maart werden twee fietsen uit de schuur van een 49-jarige Bredanaar gestolen. Een paar dagen later zag de man zijn fiets weer terug - ze stonden al te koop op internet. De beslissing was snel gemaakt en de man maakte een afspraak met de verkoper. Hij waarschuwde de politie dat hij zijn fiets terug ging kopen. Toen hij de man en een van zijn fietsen maandagavond zag kwam de politie in actie. De verdachte, een 21-jarige man uit Breda, werd aangehouden op verdenking van heling. Later bleek dat hij ook fiets nummer twee in zijn bezit had. Beide fietsen zijn voor onderzoek in beslag genomen en de verdachte wordt, na een nachtje cel, verhoord.